product-img

Een nieuwe wereld bouwen in autoCAD? Het kan zomaar eens werkelijkheid worden met de laptops van BTO.

Bij BTO Nederland betaal je echt alleen voor de dingen die je nodig hebt, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Direct samenstellen

Hoe werkt het?

Het samenstellen van een workstation werkt vrij eenvoudig, je kiest een laptop uit de CAD- / CAM categorie en vult deze met de componenten die jij nodig hebt! Zo kun je kiezen voor de snelste SSD of tot wel 64GB geheugen.

Wees voorbereid op de toekomst en stel vandaag nog eenvoudig je laptop samen bij BTO!

features-img
features-img

Net zo krachtig als jouw wens!

Of je nu een windmolenpark aan het bouwen bent of liever een virtuele wandeling maakt door een nieuw te bouwen gebouw bij BTO is het mogelijk om een laptop samen te stellen die voldoet aan al je eisen.

Betaal alleen voor wat je echt nodig hebt, bij BTO is het zelfs mogelijk om ervoor te kiezen geen besturingssysteem te laten installeren, zo betaal je niet voor een licentie en kun je installeren wat je zelf wilt.

Klanten geven BTO een dikke 9!

Een keuze maken tussen verschillende laptopmerken kan lastig zijn, daarom vragen wij klanten om na aankoop een review over ons te plaatsen op Trustpilot. Benieuwd naar onze reviews? Klik dan hier of op het Trustpilot logo.

features-img

Daarom een BTO

De redenen waarom onze klanten kiezen voor een BTO notebook.

De nieuwste componenten bij ons al te selecteren

BTO is een onafhankelijke Nederlandse laptopproducent, omdat wij laptops aan de hand van orders bouwen en niet vooraf produceren kunnen we snel schakelen naar de nieuwste componenten.

De beste ondersteuning

BTO steekt een hoop tijd in de dienstverlening, wij proberen klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en ze op weg te helpen naar een jarenlang zorgeloos gebruik van de laptop.

Helemaal zelf te configureren

Laptops bij BTO zijn volledig zelf te configureren, kies een model, kies de componenten en wij zetten hem in elkaar, installeren de laptop en testen of deze naar behoren werkt.

Gratis verzendkosten en draagtas ter waarde van € 44,95

Ieder laptop met een basisprijs vanaf € 400,- wordt gratis verzonden en krijg je van ons een draagtas. Ook krijg je een actiekit wat bestaat uit een bedrade muis, een muismat, oordopjes en een schoonmaakdoekje.

Direct aan de slag?

Een workstation samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

Direct samenstellen