product-img

Bij BTO is het heel eenvoudig om een laptop samen te stellen voor jouw VR eisen!

Bekijk de specificaties van jouw product (bijvoorbeeld de Oculus Rift of de HTC Vive) en laat je laptop bouwen aan de hand van die specificaties!

Direct samenstellen

Hoe gaat het in zijn werk?

Het was nog nooit zo gemakkelijk om een laptop voor Virtual Reality gebruik samen te stellen. Of je nu de Oculus Rift, HTC Vive of een ander apparaat gebruikt bij BTO vind je de laptop die krachtig genoeg is voor VR.

Wees voorbereid op de opkomst van virtual reality en stel vandaag nog je laptop eenvoudig samen bij BTO België!

features-img
features-img

De kracht voor VR op een notebook!

Of je nu de hele dag zware games speelt of liever een virtuele wandeling maakt door een nieuw te bouwen gebouw bij BTO is het mogelijk om een laptop samen te stellen die voldoet aan al je eisen.

Betaal alleen voor wat je echt nodig hebt, bij BTO is het zelfs mogelijk om ervoor te kiezen geen besturingssysteem te laten installeren, zo betaal je niet voor een licentie en kun je installeren wat je zelf wilt.

Klanten geven BTO een dikke 9!

Een keuze maken tussen verschillende laptopmerken kan lastig zijn, daarom vragen wij klanten om na aankoop een review over ons te plaatsen op Trustpilot. Benieuwd naar onze reviews? Klik dan hier of op het Trustpilot logo.

features-img

Daarom een BTO

De redenen waarom onze klanten kiezen voor een BTO notebook.

De nieuwste componenten bij ons al te selecteren

BTO is een onafhankelijke Belgiëse laptopproducent, omdat wij laptops aan de hand van orders bouwen en niet vooraf produceren kunnen we snel schakelen naar de nieuwste componenten.

De beste ondersteuning

BTO steekt een hoop tijd in de dienstverlening, wij proberen klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en ze op weg te helpen naar een jarenlang zorgeloos gebruik van de laptop.

Helemaal zelf te configureren

Laptops bij BTO zijn volledig zelf te configureren, kies een model, kies de componenten en wij zetten hem in elkaar, installeren de laptop en testen of deze naar behoren werkt.

Gratis verzendkosten en draagtas ter waarde van € 44,95

Ieder laptop met een basisprijs vanaf € 400,- wordt gratis verzonden en krijg je van ons een draagtas. Ook krijg je een actiekit wat bestaat uit een bedrade muis, een muismat, oordopjes en een schoonmaakdoekje.

Direct aan de slag?

BTO Notebooks is de VR-laptop specialist van België!

Direct samenstellen